Groove Bar, Tarragona

Castanyasso 2012


Dijous 25 octubre, GROOVE BAR, 21:00h, 3€ THE OUTSIDE HOURS (Garage, Barcelona)


Els Barcelonins The Outside Hours substituiran, a darrera hora, els alacantins FlyingPigMatanza, que finalment no podran assistir com estava previst. The Outside Hours és un duet format a finals de 2010amb un seu so molt influenciat pel garage i la psicodèlia a l’estil dels grans grups dels seixanta, prenent com a referències fonamentals bandes com The Stooges, Velvet Underground o Nick Cave & The Bad Seeds. Han tocat a algunes de les principals sales de Barcelona – BeGood, Moog,... – i Catalunya – Clap,... – i, al febrer d’aquest mateix 2012, van oferir una sèrie de concerts a Berlin (Alemanya), destacant especialment el seu concert al prestigiós White Trash. L’EP 47 Miles of Barbed Wire és la seva carta de presentació i un nou treball de mateix format està en camí...


Dissabte 27 octubre, GROOVE BAR, 21:00h, 5€* (inclou consumició)
(Houserockin')
FUCK KNIGHTS (Garage, USA)
THE HITBACKS (Garage-soul, Barcelona)
DJs WE MIGHT BE GIANTS
Després d'una temporada a Nova York com baterista de Dan Melchior's Broke Revue, GD Mills (aka Sir Gregory Fuck Knight) va agafar els trastes i es va dirigir a l’escola d’art de Minneapolis on havia aconseguit una beca, fins que el van expulsar arran de la destrucció de bona part de l’escola fent una performance. El 2007 va formar Fuck Knights amb el baixista Joe Holland, amb qui compartia l’afició per beure cervesa. Van convertir un soterrani en un bar per a fer concerts i, pel boca a boca, la premsa es va acabar assabentant i fent cobertura dels concerts que s’hi feien... es va acabar abarrotant cada cap de setmana d’amants del rock’n’roll. La banda va començar autoeditant-se llegendaris concerts al soterrani en format cassette i després van veure editats varis EPs en diferents segells americans i europeus (incloent-hi un gravat per Gary Burger dels Monks!). En directe, han compartit escenari King Khan and BBQ Show, Greenhornes, Black Diamond Heavies, Nobunny, Brimstone Howl, Human Eye, Jacuzzi Boys, Lover! o Monotonix (a qui van acompanyar en la seva darrera gira pels Estats Units) entre altres. El seu estil ha estat definit per Maximumrocknroll i Mongrel Zine com una mescla de punk, garage i psicodèlia, practicants d’un rock furiós i esparracat que ret homenatge als anys 60 sense perdre la frescura de ser contemporanis. Mills, tot i ser el baterista, és la veu principal i l’acompanyen, a més del ja anomenat baixista Joe Holland, el guitarrista Benjamin Sommers-Bachman i el trompetista David C. Steffens. El passat 2011 van veure publicat el seu primer àlbum d’estudi, Let It Bleed, un salvatge artefacte editat pel prestigiós segell Boss Hoss Records.
THE HITBACKS, trio a mig camí entre el garage, el punk y el soul format per Martínez Preacher (guitarra i coros), Fran By The Way (bateria) y Sandula (veu, pandereta i teclat). Aquests tres amants de la música en general i del rock’n’roll en particular van decidir unir forces el gener de 2012, després d'haver format part de diversos grups durants els darrers deu anys  (The!Fuck, La Muerte del Rey, Moviemakers, Crapulettes, Gin & The Valiums, Pony Boys,...). L'abril de 2012 es tanquen a l'estudi Can Corbera (Gaspar Alloza) per a enregistrar en directe el resultat dels seus, fins llavors, quatre mesos de vida: deu cançons enèrgiques que veuen la llum en format CD el juny de 2012 sota el nom de Rock’n’Roll Reset. Sunday Night Kisses, nom d'una de las cançons, serveix també per a anomenar la versió musicada del text original de Jordi Casellas, amic i poeta resident a cavall entre Barcelona i Aledo (Pallars Sobirà), amb qui la banda treballa en aquests moments en un projecte conjunt del que resultarà un videoclip.




Groove Bar · Carrer Cardenal Cervantes 4, 43001 Tarragona (veure Mapa)






 
Actes antics

Programació Ocubre 2012
12e Aniversari Groove Bar 

Dv.02.12.2011 Pablo Honey DJ
Ds.03.12.2011 Discjonkey
Dg.04.12.2011 Muy Fellini (20:00)


Programació Octubre 2011 Groove



Festa 10 anys de Groove

Dijous 3 de desembre
21 h, concert de B.O.B.
Post-hardcore, França
22.30 h, sopar i DJ Rafirocks
24 h, karaoke rock'n'roll
1 h, connexió en directe amb el programa Sateli 3, de Radio 3
1.30 h, DJ Gruyere
Funk, Vilanova i la Geltrú

Divendres 4 de desembre
21 h, concert de The Transistor Arkestra
Experimental, Camp de Tarragona
23 h, Transistor DJ's
Tropicalia i psicodèlia, Camp de Tarragona

Dissabte 5 de desembre
21 h, concert de Don Simón y Telefunken
Pop de joguina, Tarragona
23 h, batalla de discjòqueis residents

El Cartell