Concert: Agraviats + CulsCults · (Reggae/Ska) a la Sala Zero 27/02/10

SALA ZERO presenta
 
 
 
AGRAVIATS + CULSCULTS
(Reggae/Ska) 
 
Dissabte 27. 22h . 6€
Sala Zero

Agraviats enceten un nova etapa presentant el treball "Riure, pecar, crear..." (Quimera Records 2009). Com han fet sempre: "nosaltres ens ho cuinem nosaltres ens ho mengem". Amb una producció modesta, en aquest disc pretenen reafirmar les virtuts que ja manifestàvem en discos anterior, com l'energia dels temes i el pes de la part instrumental, donant un pas més enllà musicalment i en l´elaboració dels arranjaments.

Les novetats principals provenen de la renovada secció de veus formada ara per un duet masculí/femení que aporta al grup un caràcter completament diferent i la cuidada elaboració de la majoria de les lletres donant-li a cada tema un toc personal. D'altra banda cal destacar la multitud d'estils diferents que conreem en major o menor èxit. Presentem des de temes on predomina l'ska-rock al que us teníem acostumats amb tocs reegae, funk, hip hop i punk; a la fusió de noves sonoritats llatines i properes al jazz amb els que volen obrir un nou camí dins de l'escena reivindicativa de parla catalana.

Culs Cults va nàixer com a banda l'any 1994 enmig d'un enrenou cultural i musical que va sorgir al nostre poble, Ulldecona, cap aquella època. Als inicis, cap a la primavera del 1994, Culs Cults erem diversos amics que bastantes tardes anavem a tocar la música que mos agradava. Després d'alguns mesos d'assaig i ja amb alguns temes propis (Montsià, La Casa ...), lo dissabte 27 d'agost del 1994, vam fer el primer concert a Ulldecona, dins del II Desconcert.

El conjunt ha evolucionat bastant des dels seus inicis. Amb l'augment del número de components, fins als 12 actuals, degut a la incorporació de la secció de vents, l'entrada de dos vocalistes estables i la incorporació de dos percussionistes; s'ha intentat donar forma a la música que practiquem en l'actualitat: l'skà, el reggae, el latin-soul i, en general, la música caribenya i l'actual mestissatge; són les nostres principals influències. Això és el que podeu trobar fusionat als nostres temes.

www.myspace.com/salazero